ponedjeljak, 19. ožujka 2018.

Zdravlje svima, ne samo njima


Pod sloganom "Zdravlje svima, ne samo njima" suradnja između Gaia kolektiva i Zelene mreže prelazi o novu, zrelu fazu. Širimo se širimo u svakom pogledu. Po broju aktivnosti, proizvoda, članova i umreženih organizacija.


Cijene proizvoda Zelene mreže su povoljne, a članovi Gaia Kolektiva i u užem i u širem  smislu (Tai Chi Pula itd.)  imaju popust na sve proizvode. Evo što o Zelenoj Mreži kaže Dubravko Krčmarek, njen osnivač i idejni začetnik, dugogodišnji aktivist, naš suradnik i prijatelj:


"Tvrtka Zelena Mreža nastala je kao rezultat loše zdravstvene skrbi, odnosno nedostupnosti kvalitetne zdravstvene skrbi velikom broju građana.

Kao alternativu postojećem stanju odlučili smo prvenstveno informirati ljude o alternativnim prirodnim zamjenama i dopunama terapija te o zdravim dodacima prehrani. 
Primijetili smo da je cijena zdravih dodataka prehrani previsoka te smo odlučili na tržištu ponuditi prihvatljive cijene proizvoda, istodobno zadržavajući njihovu kvalitetu. Između ostalog, smanjili smo troškove pakiranja te tako zadržali kvalitetu, a organizirali smo se na principima međusobne podrškei i suradnje. 

U sadašnjoj fazi aktivizma kroz Zelenu Mrežu radimo uspješno na umrežavanju manjih tvrtki i proizvođača stvarajući iz konkurencije partnerske odnose.

Potencijalnim klijentima ponudili smo kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama, a osim toga počeli smo povezivati udruge koje se bave zdravom prehranom te kroz to omogućili udrugama i dodatne izvore prihoda, a članovima dodatne popuste. 

Samo zajedno možemo osigurati bolju prehranu, zdravlje i dobrostanje svima koji to žele.


Priča koju gradimo kroz Zelenu Mrežu omogućuje dodatnu zaradu našim aktivistima, a velike popuste za njihovu osobnu upotrebu."

Sve informacije o djelovanju Zelene Mreže u Istri, proizvodima, cijenama i načinima na koje nam se možete priključiti možete dobiti kod mene, Helene Gaie Petrović na 095 890 1371, gaiaistra@gmail.com.