ponedjeljak, 26. ožujka 2018.

Doula tjedan u Puli i Poreču

U sklopu Doula tjedna vodim dvije radionice:
- u Puli u Gaia Centru, Rizzijeva 27, u utorak 27.3., od 9.30-11.30 ujutro
- u Poreču u Društvu Naša djeca, u srijedu 28.3., od 17-18 sati.

Dobrodošle su sve bivše, sadašnje i buduće trudnice, mame i bebe. Radionice su besplatne. 

Kontakt: Helena 095 890 1371, gaiaistra@gmail.com, helenagaia.blogspot.com

Društvo Naša djeca Poreč:

"Pozivamo buduće mame i mame djece uzrasta do 18 mjeseci na predavanje s puno informacija o ovom lijepom i važnom periodu njihovog života.
U srijedu 28.3.2018., od 17 do 18 sati, u sklopu Međunarodnog Doula tjedna, u našem prostoru na adresi Trg kneza Branimira 2 održati će se predavanje pod nazivom: "Doula, tko je to?
Doula Helena Gaia Petrović pričati će o ulozi doule kao podrške prije, tijekom i nakon poroda, o tome kako postati doula te kako pronaći svoju doulu.
Razgovarati će se i o važnosti psihofizičke pripreme za porod te podršci tijekom i nakon poroda.
Osim teoretskog dijela, biti će pokazane i neke od plesnih vježbi te vježbi opuštanja za buduće - sadašnje roditelje i njihove bebe.
Kontakti doule Helene: 095 890 1371, gaiaistra@gmail.com, helenagaia.blogspot.com
Kontakti DND-a: 091 113 3334, 095 823 9372"


Gaia Centar Pula, Rizzijeva 27 :
  
U sklopu Međunarodnog doula tjedna, Gaia Kolektiv otvara svoja vrata u Puli za sve zainteresirane. Sadašnje i buduće trudnice i mame mogu nam se pridružiti u utorak 27.3. u 9.30 ujutro.

Naše aktivnosti, osim podrške na porodu, uključuju i pripremu za porod kao i podršku nakon poroda, a također i plesaonicu-vježbaonicu za mame i bebe.

Možda ne sve, ali ponešto od toga, dodirnuti ćemo tijekom našeg druženja.
 
Mama Gaia Prenatal
Cjelovita priprema za porod koja uključuje yogu i tai chi, pjevanje i ples, vježbe disanja, suočavanje sa strahovima i drugim neugodnim stanjima te njihovo razriješavanje, kreativne vizualizacije i meditativne vježbe, kreativne radionice, teoretsko i praktično upoznavanje sa fiziologijom-psihologijom-mitologijom trudnoće i poroda…

Mama Gaia Postnatal krug
 
zajednička je kreacija različitih mama i njihovih beba. U toj smo grupi sve majke i sve ponešto znamo. Svaka od nas može doprinijeti ili se osloniti na podršku našeg kruga. Mama Gaia Postnatal mjesto je za razmjenu iskustava i informacija u vezi dojenja, baby handlinga, masaža beba ili njihove nadohrane, prvih zubića, prvih koraka, … uz čaj, kekse, voće, udaraljke, frulice, sviralice , bojice, igračke i igru djece različitih uzrasta.

Kontakt: Helena Gaia Petrović, 095 890 1371, gaiaistra@gmail.com