petak, 24. veljače 2023.

ISCJELJENJE OBITELJSKOG STABLA

 

  ISCJELJENJE OBITELJSKOG STABLA 

je proces koji olakšava energetsko obnavljanje genetskih veza; 

osvještavanje i integraciju sjenovitih, odbačenih, potisnutih dijelova i harmonizaciju obiteljskih odnosa. 

Prepuštajući se tom univerzalnom pokretu Duha, dozvoljavamo dubokim odgovorima na važna životna pitanja, da sami izrone na površinu.  

Rezultat su transformirajući uvidi, rastvaranje energetskih blokada, iscjeljenje nevidljivih, a razornih transgeneracijskih traumi, harmonizacija individualnog i obiteljskog polja te poboljšana sposobnost kanaliziranja Mudrosti Duha u svakodnevnom životu i , u skladu s time, veća kvaliteta života: zdravlje, sklad, radost, uspjeh i obilje.

 je poboljšana sposobnost kanaliziranja Mudrosti Duha u svakodnevnom životu te , u skladu time, veća kvaliteta života: zdravlje, sklad, radost, uspjeh i obilje


"Šamanski pogled je da su Duh i Preci isto... organski smo povezani bezvremenskom ciklusu reinkarnacija koje reguliraju sve aspekte prirode. Negdje u razvoju zapadne kulture izgubili smo zahvalnost za važnost tih genetskih, organskih veza. Udaljili smo se od našeg odnosa prema mudrosti predaka.

Umjesto toga, čovječanstvo je počelo prihvatati različite oblike religije, možda i zato što religija obećava život nakon smrti. U međuvremenu, u ovom životu, ljudi se često osjećaju duhovno rascjepkani i nepotpuni. Vjerovanje u budući koncept duha polako je smanjilo našu sposobnost otkrivanja mudrosti ... 
Ponovno uspostavljanje naše sposobnosti kultiviranja duboke mudrosti čini se da je izravno povezano s ponovnim doživljavanjem jedinstva individualne evolucije i evolucije predaka.

Sopstvo koje tražimo nije jedno samostalno, nego jedno dublje, kolektivno 'evolucijsko Sopstvo' ... organska mudrost koja se pojavljuje kada integriramo i utjelovimo duhovne živote naših predaka.

Šamanska duhovnost je ukorijenjena u uvjerenju da je duša vječna i nikada ne umire. Dakle, preci su povijesne manifestacije naše vječno evolutivne duše. Preci čine vlakna koja sačinjavaju ono što nazivamo mudrost, Mudrost Velike Duše." Wilbert Alix

Mjesto održavanja: Pula, Gaia Qigong akademija

Vrijeme: Nedjelja, 5.3.2023. od 10-18 sati 

Prijave na: 095 890 1371; gaiaistra@gmail.com

Voditeljica:
Helena Gaia Petrović
 
Iza sebe ima više od 25 godina iskustva u prakticiranju i vođenju Tai Ji Quana, Qi Gonga, Yoge i neošamanskih rituala i certificirana je učiteljica tih metoda. Pokrenula je Tai Ji Quan u Istri i godine 1999. osnovala je Tai Chi klub Pula - Centar Yuan Tong. Kroz Gaia Qigong akademiju educira dobronamjerne ljude otvorenog uma, kako da implementiraju te iscjeljujuće energetske tehnike u svoj svakodnevni život s ciljem zdravlja, sklada, radosti, obilja, uspjeha i duhovnog rasta.