nedjelja, 4. ožujka 2018.

Oriša filozofija i šamansko bubnjanje u nedjelju 11.3.2018.

Svakog drugog vikenda svakog mjeseca pa tako i ovog, u Puli gostuje Zoran Tepurić Fayori. 

IFA filozofija i rad s Orišama, silama prirode, mnogima nije blisko područje, no ako samo malo uronimo u prošlost, uvidjet ćemo da su svi narodi pa tako i naši preci imali ritualne načine komunikacije prirodnim silama o kojima im je ovisio opstanak.
Možemo se zavaravati da isto to nije potrebno i danas, no koliko god se čovjek trudio kontrolirati ili pak ignorirati svijet oko sebe, priroda je uvijek par koraka ispred njega, a ljudski život beznačajan u usporedbi s njenom snagom.

Koje to nevidljive sile upravljju našim životima. Kako se s njima sprijateljiti i surađivati? Kako zadobiti njihovu podršku?
Sve to i još puno više možete naučiti na Zoranovim radionicama. Dobrodošli!

Evo i Zoranove najave:

"Nedjelja   11.3.2018. od 18-20.30h                                        


Čišćenje aure od negativnih energija i Šamansko putovanje sa šamanskim bubnjevima     

18-18.20  Uvodno predavanje o šamanizmu i energijama 

18.20-19h   Čišćenje aure od negativnih energija
Aura ili energetsko tijelo koje svi imaju se vremenom onečisti. Izvor toga onečišćenja su razni, to smo mi sami, druge osobe iz naše okoline i sama okolina. Ta negativna energija nas čini težima, neraspoloženijim, bezvoljnijim, depresivnijim,… Dugotrajnije prisustvo negativnih energija može dovesti do većih zdrastvenih, fizičkih i psiholoških problema. Zato je potrebno i korisno održavati i higijenu naše aure. Sa pročišćenom aurom sve nam postaje lakše, svijetlije, veselije i mi se osjećamo bolje. Ritual čišćenja aure će biti napravljen prije  šamanskog putovanja koje će zbog toga biti još korisnije i ljepše.

19-20.30h  Šamansko putovanje sa šamanskim bubnjevima  
Ovo šamansko putovanje aktivirati će povezivanje sa svojim vodstvom da bi se dobili dublji uvidi u svoj život i određene situacije.    Energija šamanskih bubnjeva će aktivirat vitalnost i imunitet. Svi prisutni će moći raditi na rješavanju fizičkih, emocionalnih ili mentalnih problema.     Bubnjat će se u tri ili više ciklusa tako da će osobe moći proraditi više životnih tema, npr. zdravlje, vitalnost, otklanjanje blokada u nekim životnim situacijama, uvid u razrešenje neke situacije i dr. Šamanski bubanj Bubanj ima veliku sposobnost uvođenja ljudi u trans i stanja euforije, jača osjećaj jedinstva i povezanosti sa drugima. U šamanskom radu iscjeljitelj koristi šamanski bubanj kako bi harmonizirao energetsko polje osobe, uskladio titraje pojedinih čakri, ojačao auru. Također će putem rezonance ojačati unutarnji ritam osobe i pojačati imunitet, čime se potiču snage samoiscjeljenja, oslobađanje od negativnih energija, rješavanje raznih životnih problema i dr. Poželjna je boca vode koja će primiti vibracije bubnja. 

 Nedjelja 11.3. od 15-18h
Seminar i darivanje  energije Oguna za uspjeh, dobru strategiju u životu, zaštitu u prometu i od fizičkih povreda, napredak  i druge životne situacije u 2018.

Ifa divinacija za Hrvatsku u 2018 god je pokazala da jedna od energija koju ove godine treba posebno i češće privući u naše živote je energija Oguna, da bi bili uspješni i zaštićeni u raznim životnim situacijama. Oriša OGUN je oriša prosperiteta, strategije, hrabrosti, inovacije, tehnologije, napredka    Energija Oguna je vrlo važna za sve, od 1g do 101 g života. On je energija ratnika i vojskovođe koji pomaže da u svom životu ostvarimo pobjedu na željenom polju. Zaštitnik je vozača i drugih sudionika u prometu. Daje nam hrabrost da napravimo potreban korak u životu. Na seminaru će se objasniti kako nam sve Ogun može pomoći u životu. Na kraju seminara bit će izvedeno darivanje Oguna za sve prisutne. Svrha darivanja je da se privuče u svoj život zaštitu, zdravlje, uspjeh, pobjedu, napredak, jer energija Oguna može pomoći u svim tim stvarima i dati nam više blagoslova u novom  ciklusu. Ritual darivanja Oguna potječe iz Nigerije, ali se do danas proširio na mnoge zemlje, pa se izvodi u  mnogim zemljama Afrike, Latinske Amerike, Europe. 

Ritual će voditi Zoran Tepurić - Baba Fayori, šaman i IFA svećenik Za više informacija možete pogledati na www.zlatnilotos.com 
Po prijavi će se dobiti lokacija u Puli na kojoj ćemo se okupiti. Dodatne informacije i obavezne prijave : Zoran Tepurić 0912308059 i   zoran.tepuric@gmail.com 

Voditelj:   Zoran Tepurić Fayori se već više od dvadesetpet godina bavi raznim duhovnim i iscjeljujućim tehnikama. Učitelj je više spiritualnih i iscjeljiteljskih tehnika (Reiki, Gaia, Ekskalibur, PEAT, Sunjata).   Šamanizam je počeo učiti od 1999. god. U jedanaest navrata je boravio u Brazilu i Nigeriji gdje je učio od šamana i gdje je prošao više desetaka šamanskih inicijacija u drevno znanje Ifa i Oriše. Godine 2006 postao je Babalawo, (otac svih tajni) od kada počinje njegov samostalan rad, kao šamana i kao svećenika Ifa.
Od tada počinje njegov intenzivniji rad na širenju šamanskog znanja, kroz divinacije, šamanske rituale, podučavanje rada sa energijama prirode, radionice izrade šamanskog bubnja, radionice bubnjanja i dr."