srijeda, 12. rujna 2018.

Dinamička harmonizacija i jesenja ravnodnevnica


Dinamička ravnoteža, protočni fokus i uzemljena kreativnost nisu naodmet tijekom turbulentnih razdoblja, pogotovo kada nam jesen kuca na vrata s vrećom neizvjesne, prijeteće zime na leđima. Što li bi bilo kad bi mi tu vreću otvorili i pogledali što nam taj umirući gost donosi? Darove, rogove ili nešto sasvim treće, četvrto, peto? A da mi taj teret npr. malo ispraznimo, a ono što ostane pročistimo, transformiramo, uskladimo s našom nutrinom? Da velikodušno olakšamo leđa od darova koji nisu naši i ponesemo samo ono na što pristajemo, što nama i našim bližnjima donosi dobrobit i što zaista ima smisla za nas?

Prvi dan jeseni, razdoblje jesenje ravnodnevnice, idealni je trenutak da pogledamo i otkrijemo npr. da vragovi možda i nisu tako crni kao što nam se kroz čvrsto stisnute kapke čini, ali ni anđeli bijeli kao što se ponekad žele prikazati, da rijeka života uvijek izmiče našim monokromatskim očekivanjima i fiksacijama i da je ponekad mnoštvo boja ono što zapravo ne možemo podnijeti. Hoćemo li skladno teći ka nepoznatom ušću ili čekati da bujica poruši krhke, napukle brane sačinjene od strahova?

Eto, tko želi sa mnom proći kroz proces Dinamičke harmonizacije sistema, prilika je tu, 23.9.2018 od 11-19 sati. 
Proces nije lagan, ali je dubok i životodajan, pa tko želi, opis je u http://gaia-holistic.blogspot.com/p/blog-page_27.html
Prijave su na: Helena Gaia 095 890 1371, gaiaistra@gmail.com,